17 de març 2011

El dia 25 de març de 2011, a la Sala Petita de La Unió d'Alpicat se celebrarà la presentació del llibre Un tomb per la història d'Alpicat, del que he fet els dibuixos, amb text de l'historiador Fabià Corretgé. El mateix dia, i el cap de setmana posterior també hi haurà, al mateix lloc, una exposició d'originals de l'obra. Es tracta de la història d'Alpicat en còmic, amb el fil conductor d'una família alpicatina actual passejant pel terme amb bicicleta.

El dia 25 de marzo de 2011, en la Sala Petita de la Unió de Alpicat se celebrará la presentación del libro Un tomb per la història d'Alpicat, del que he hecho los dibujos, con texto del historiador Fabià Corretgé. El mismo dia, y el fin de semana posterior también habrá, en el mismo sitio, una exposición con originales de la obra. Se trata de la historia de Alpicat en comic, con el hilo conductor de una familia alpicatina actual paseando por el término en bicicleta.



4 comentaris:

Anònim ha dit...

Amigo Marçal! Suas pinturas coletivas com as crianças (niños) são absolutamente fantásticas! Parabéns pelo belo trabalho e pelo novo livro! Um abraço brasileiro, Zappa www.zappa.com.br

Marçal Abella ha dit...

Amigo Zappa, a ver si volvemos a coincidir por Alcalá. Un saludo desde Cataluña para Brasil.

Anònim ha dit...

Quina bona pinta fa aquest llibre!
Divendres ens veiem a la presentació.

Marçal Abella ha dit...

La veritat és que està molt documentat, tant el Fabià com jo hem treballat molt per fer un llibre rigorós històricament i alhora didàctic i fàcil de llegir. N'estem molt contents.
Gràcies