16 de setembre 2009

Avui s'ha inaugurat la quarta exposició d'Humoràlia 2009:
DIBUIXANT LO NOU MIL·LENI al Pati de l'IEI (Institut d'Estudis Ilerdencs) en col·laboració de la Coordinadora d'ONGDs i altres moviments Solidaris de Lleida. L'exposició consta de la selecció de 50 obres resultat d'una convocatòria internacional sobre els 8 Objectius de Desenvolupament del Mil·leni. Podeu veure els dibuixos enviats a http://www.coordinadora-ongd-lleida.cat/filesimagina/galeria/humoralia/index.html
Hoy se ha inaugurado la cuarta exposición de Humoràlia 2009:
DIBUJANDO EL NUEVO MILENIO en el Patio del IEI (Instituto de Estudios Leridanos) en colaboración de la Coordinadora de ONGDs y otros movimientos Solidarios de Lleida. La exposición consta de la selección de 50 obras resultado de una convocatoria internacional sobre los 8 Objectivos de Desarrollo del Milenio. Podeis ver los dibujos enviados en http://www.coordinadora-ongd-lleida.cat/filesimagina/galeria/humoralia/index.html
...............................................................................................
Cartell de l'exposició
Cartel de la exposición

.........................................................................
Inauguració de la Mostra: Francesc Pla, President de la Coordinadora d'ONGDs i altres Moviments Solidaris de Lleida; jo mateix, President d'Humoràlia i Albert Turull, Director de l'Institut d'Estudis Ilerdencs (IEI).
Inauguración de la Muestra: Francesc Pla, Presidente de la Coordinadora d'ONGDs i otros Movimentos Solidarios de Lleida; yo mismo, Presidente de Humoràlia y Albert Turull, Director del Instituto de Estudios Leridanos (IEI).

...........................................................
Cartell explicatiu amb dibuixos de 8 dibuixants i il·lustradors de Lleida: Borlansa, Lupe Ribot, Ermengol, Marçal, Cazares, By Balasch, Victor Rivas i Festuk.
Cartel explicativo con dibujos de 8 dibujantes y ilustradores de Lleida: Borlansa, Lupe Ribot, Ermengol, Marçal, Cazares, By Balasch, Victor Rivas y Festuk.

......................................................................
Actuació del cantautor El Noi del Cirerer
Actuación del cantautor El Noi del Cirerer (El chico del cerezo)

...........................................................................
Una vista general del Pati de l'IEI. El marc és espectacular!
Una vista general del Patio del IEI. ¡El marco es espectacular!
...............................................................................
Francesc Pla, President de la Coordinadora d'ONGDs i altres Moviments Solidaris de Lleida, Jo mateix, President d'Humoràlia i Albert Turull, Director de l'Institut d'Estudis Ilerdencs (IEI).
Francesc Pla, Presidente de la Coordinadora d'ONGDs i otros Movimentos Solidarios de Lleida, yo mismo, Presidente de Humoràlia y Albert Turull, Director del Instituto de Estudios Leridanos (IEI).

..............................................................................