02 de juny 2010

Amb el col·lega cordovès Moi, guanyador del Concurs d'Humor Gràfic Caragoler 2010 que organitza la Fecoll amb la col·laboració d'Humoràlia, durant l'Aplec. (Les fotos son "robades" del blog Killer Toons. Amb el vostre permís, amics)
Con el colega cordobés Moi, ganador del Concunso de Humor Gráfico Caracolero 2010 que organiza la Fecoll con la colaboración de Humoralia, durante el Aplec. (Las fotos son "robadas" del blog Killer Toons. Con vuestro permiso, amigos)

El moment del lliurament del premi d'Humor Gràfic Caragoler amb tota la Plana Major de la política lleidatana. Hi havia tan polític que el pobre Moi no va poder fer el discurs que havia preparat!
El momento de la entrega del premio de Humor Gráfico Caracolero con toda la Plana Mayor de la política leridana. ¡Había tanto político que el pobre Moi no pudo hacer el discurso que había preparado!

Amb Xavier Pérez (President de la Fecoll) a l'esquerra i Julià Escudé (Fotògraf oficial de la Fecoll) a la dreta. Al mig, Moi i jo.
Con Xavier Pérez (Presidente de la Fecoll) a la izquierda y Julià Escudé (Fotógrafo oficial de la Fecoll) a la derecha. En el medio, Moi y yo.

A la Seu Vella de Lleida amb un exemplar cadascú de la magnífica revista que fan a Còrdova, Killer Toons.
En la Seu Vella de Lleida con un ejemplar cada uno de la magnífica revista que hacen en Córdoba, Killer Toons.
Podeu veure algunes fotos més a la web de l'Aplec
Podeis ver algunas fotos más en la web del Aplec

2 comentaris:

MOI ha dit...

Ha sido una estancia inolvidable. Me llevo lo mejor de Lerida conmigo que ha sido tratar con los leridanos. Aparte de Seu Vella su mejor patrimonio,

Marçal Abella ha dit...

Fue un buen fin de semana.
Un saludo desde Lleida-Pirineos, jajja.