28 de març 2011

El divendres dia 25, a la Sala Petita de La Unió d'Alpicat, es va fer la presentació del llibre Un tomb per la història d'Alpicat del que he fet els dibuixos.
El viernes dia 25, en la Sala Pequeña de La Unió de Alpicat, se hizo la presentación del libro Un tomb per la història d'Alpicat (Una vuelta por la historia de Alpicat) del que he hecho los dibujos.
El públic està atent a les paraules de l'alcalde d'Alpicat. A la seva dreta l'autor del text Fabià Corretgé, a la seva esquerra el regidor de cultura i, a la punta de la taula, de groc (ja es veu que no sóc supersticiós), estic jo.
El público está atento a las palabras del alcalde de Alpicat. A su derecha el autor del texto Fabià Corretgé, a su izquiersa el concejal de cultura y, en la esquina de la mesa, de amarillo (Ya se ve que no soy supersticioso), estoy yo.

Un moment dels parlaments. Al meu costat el regidor de cultura d'Alpicat, Robert Queral.
Un momento de los parlamentos. A mi lado el concejal de cultura de Alpicat, Robert Queral.

Signant llibres al costat del Fabià.
Firmando libros junto a Fabià.

Aperitiu per tothom en la sala on s'exposaven els originals. La gent està més pendent del pica-pica que dels dibuixos. Normal.
Aperitvo para todos en la sala donde se exponían los originales. La gente está más pendiente del pica-pica que de los dibujos. Normal.