21 d’abril 2009

Hola amics, ara fa dies que no penjo cap post al blog. El cas es que he estat molt enfeinat aquests dies preparant un viatge que faré, juntament amb la meva dona al Perú. Això implica avançar un munt de dibuixos pel diari i no he tingut massa temps lliure per escriure al blog.
Avui marxem.
He fet un nou blog per qui vulgui seguir el nostre viatge: http://pelperu.blogspot.com
Les caricatures del dibuix son fetes per la nostra amiga Elena Ospina.
Hola amigos, ahora hace dias que no cuelgo ningun post en el blog. Lo que pasa es que he tenido mucho trabajo preparando un viaje que haré, junto a mi mujer al Perú. Eso implica adelantar un montón de dibujos para el diario y no he tenido demasiado tiempo libre para escribir en el blog. Hoy marchamos. He hecho un nuevo blog para quien quiera seguir nuestro viaje: http://pelperu.blogspot.com Las caricaturas del dibujo las hizo nuestra amiga Elena Ospina.

4 comentaris:

Antoni ha dit...

Bon viatge. Trobava a faltar els teus dibuixos.

An ha dit...

Pasadlo bien, y dejate de tanto blog qwue estas de viaje :) Saúdos e apertas meu

Anònim ha dit...

Hola! Volia deixar un missatge per lamentar que es deixin de publicar la Marçalada i Els Farrús a LA MAÑANA, eren molts anys de seguir-los cada dia... Molt bona sort! ;)

Marçal Abella ha dit...

Hola skaps. Res no es etern. Sé que hi ha molta gent que seguia els dibuixos. M'agradaria continuar dibuixant els Farrús en un altre mitjà. Veurem...